shri shiv stuti Header

आजा मनमोहन मीरा बुलावे लिरिक्स | Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics

कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “आजा मनमोहन मीरा बुलावे लिरिक्स | Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics” जया किशोरी जी के द्वारा गाया हुआ है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है।


आजा मनमोहन मीरा बुलावे लिरिक्स

आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
मीरा बुलावे थाने दासी बुलावे रे

बाबोसा और मायड़ म्हाने लाड लड़ावे
राम जाने राणा संग क्यों परणाई
दुनिया री प्रीत म्हाने दाए कोणी आवे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

तुलसी की माला कंठी सेवा सालग राम जी
जप तप छोड़ी मीरा धुन घनश्याम की
भगवा उतारो मीरा रानो समझावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

पत्थर ने काई पूजो बोले यो राणा जी
ठाकुर ने जिमावो जद प्रीत साची माना जी
जूठी कपत्नी कुल के दाग लगावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

दूध को कटोरो भरे लाया मीरा बाई
पीओ म्हारा श्याम थाने मीरा री दुहाई
मीरा की पुकार सुन श्यामधणी आयो
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

मीरा की पुकार श्यामधणी आयो
दूध को कटोरो भरियो सारो गटकायो
भोला भगत रे ठाकुर लाज बचावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
मीरा बुलावे थाने दासी बुलावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे


Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics

Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Meera Bulave Thane Dasi Bulave Re

Babo Sa Aur Mayad Mhane Laad Ladayi
Ram Jane Rana Sang Kyoon Mhaane Parnayi
Duniya Ri Preet Mhane Day Koni Aave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Tulsi Ri Maala Kanthi Seva Saalag Ram Ji
Jap Tap Chhodi Meera Dhun Ghanshyam Ki
Bhagawa Utaro Meera Rano Ssamjhave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Patthar Ne Kai Poojo Bole Yo Rana Ji
Thakur Ne Jimao Jadd Preet Sachi Mana Ji
Jhoothi Kapatani Kul Ke Dag Lagave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Doodh Ko Katoro Bhar Laya Meera Bai
Piyo Mhara Shyam Thane Meera Ri Duhai
Prem Diwani Meera Shyam Rijhave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Meera Ri Pukar Sun Shyam Dhani Aayo
Doodh Ko Katoro Bharayo Saaro Gatakayo,
Bhola Bhagata Ri Thakur Laj Bachave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Meera Bulave Thane Dasi Bulave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics
Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics

हमें उम्मीद है की श्री कृष्ण के भक्तो को यह आर्टिकल “आजा मनमोहन मीरा बुलावे लिरिक्स | Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Aaja Manmohan Meera Bulave Lyrics” भजन के आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment