बेरिया के बेरी तोहे छठ गीत लिरिक्स | Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics

छठ मैया का भजन “बेरिया के बेरी तोहे छठ गीत लिरिक्स | Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics” अनुराधा पौडवाल जी के द्वारा गाया हुआ है। छठ मैया का भजन, वीडियो और लिरिक्स दिया गया है।


बेरिया के बेरी तोहे छठ गीत लिरिक्स

बेरिया के बेरी तोहे बिलई छठी मईया,
रजिया के सधिया पुरावा नु हो ।
हाथ जोड़ी पाँव लागी तोहरो आदित मल,
अरघ के हमरे फलावा नु हो ।।

रजिया के सधिया पुरावा नु हो ।।

गोड़वा खड़ाऊ तोहरे मथवा चन्दनवा,
सातो घोड़ा चढ़ी आवा हमरे अंगनवा ।
सासु ननदिया जेठनिया के ताना से,
बाँझिन के नउवा छोड़ावा नु हो ।।

रजिया के सधिया पुरावा नु हो ।।

छठी मैया के पॉपुलर छठ गीत लिरिक्स

कलसूप पुरईन अमरुद छतवा,
रउवा के चढ़ाई मईया मांगी पांच पुतवा ।
चन्दन लकड़िया के घिउवा में बोरी बोरी,
अरघ के बेदिया बनाई नु हो ।।

रजिया के सधिया पुरावा नु हो ।।

सासु जी के नाती दिहा ननदि विरनवा,
कोखिया के भरी मोर पुरईहा सपनवा ।
सेनूरा करे के आगे लिखिया हे मांगी मईया,
वर देत मत सकुचावा नु हो ।।

सिरधिया के सधिया पुरावा नु हो ।।
सिरधिया के सधिया पुरावा नु हो ।।
सिरधिया के सधिया पुरावा नु हो ।।

पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स


Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics

Beriya Ke Beri Tohe Bilai Chhathi Maiya,
Rajiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।
Hath Jodi Paaw Lagi Tohro Aadit Mal,
Aragh Ke Hamre Phalawa Nu Ho ।।

Rajiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।

Godwa Khadau Tohre Mathwa Chandanwa,
Saato Ghoda Chadhi Aawa Hamre Anganwa ।
Saasu Nanadiya Jethaniya Ke Taana Se,
Banjhin Ke Nauwa Chhodawa Nu Ho ।।

Rajiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।

पहिले पहिले हम कईनी व्रत छठ गीत लिरिक्स

Kalsup Purain Amrudh Chhatwa,
Rauwa Ke Chadhai Maiya Mangi Pach Putwa ।
Chandan Lakadiya Ke Ghiuwa Me Bori Bori,
Aragh Ke Bediya Banai Nu Ho ।।

Rajiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।

Sasu Ji Ke Nati Diha Nanadi Viranwa,
Kokhiya Ke Bhari Mor Puraiha Sapanwa ।
Senura Kare Ke Aage Likhiya Hey Mangi Maiya,
Var Det Mat Sakuchawa Nu Ho ।।

Siradhiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।
Siradhiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।
Siradhiya Ke Sadhiya Purawa Nu Ho ।।

केलवा के पात पर छठ पूजा गीत लिरिक्स

Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics

हमें उम्मीद है की छठ माता के भक्तो को यह आर्टिकल “बेरिया के बेरी तोहे छठ गीत लिरिक्स | Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। ” Beriya Ke Beri Tohe Chhath Geet Lyrics ” के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment