जय छठी मैया सोनू निगम & पवन सिंह लिरिक्स | Jai Chhathi Maiya (Sonu Nigam & Pawan Singh) Lyrics

छठ मैया का भजन “जय छठी मैया सोनू निगम & पवन सिंह लिरिक्स | Jai Chhathi Maiya (Sonu Nigam & Pawan Singh) Lyrics” सोनू निगम, पवन सिंह जी के द्वारा गाया हुआ है। छठ मैया का भजन, वीडियो और लिरिक्स दिया गया है।


जय छठी मैया लिरिक्स

सभे बरत करता ऐ धनि तुहु करs
मारs जनि मन असो भउजी कोशी भरs
रुकs देवरु दउरा सरिया ली
की चलs भउजी हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली
की चलs धनि हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली

पेन्हि लs पियरिया बान्हि लs पगरिया
दउरा सजल बा करs चले के तईयरिया
उखिया तू लेलs हाथे तुहु चलs साथे साथे
तिवई के भीड़ ना तs बढ़ जाई छठी घाटे
ठीक रउवा कहतानी हई धरी ना लोटा के पानी
दियरी ना बुते घिउवा डाली
की चलs भउजी हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली
की चलs धनि हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली

छठी मैया के पॉपुलर छठ गीत लिरिक्स

लेई लs अरघ हाथे लावs ध्यानवा
पाके दर्शन प्रसन्न होई मनवा
छठी के बरतिया भईल सफल हो
हर साल परब करब हे सुरुज मल हो
धन हम भईनी जी पूजा राउर कईनी जी
हथवा में लेके आरती के थाली
की चलs भउजी हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली
की चलs धनि हाली हाली
सुरुज देखईहे लाली

किरपा करना हे छठी मइया छठ गीत लिरिक्स


Jai Chhathi Maiya Lyrics

Sabhe Barat Karata Ae Dhani Tuhu Kara
Mara Jani Man Aso Bhauji Koshi Bhara
Ruka Devru Daura Sariya Li
Ki Chala Bhauji Hali Hali
Suruj Dekhaihe Lali
Ki Chala Dhani Hali Hali
Suruj Dekhaihe Lali

Penhi La Piyariya Banhi La Pagariya
Daura Sajal Ba Kara Chale Ke Taiyariya
Ukhiya Tu Lela Hathe Tuhu Chala Sathe Sathe
Tivaee Ke Bhid Na Ta Badh Jaai Chhathi Ghate
Thik Rauwa Kahatani Hayi Dhari Na Lota Ke Pani
Diyari Na Bute Ghiuwa Dali
Ki Chala Bhauji Hali Hali
Suruj Dekhaihe Lali
Ki Chala Dhani Hali Hali
Suruj Dekhaihe Lali

बेरिया के बेरी तोहे छठ गीत लिरिक्स

Leyi La Aragh Hathe Lawa Dhyanwa
Pake Darshan Prasann Hoi Manwa
Chhathi Ke Baratiya Bhail Safal Ho
Har Saal Parab Karab Hey Suruj Mal Ho
Dhan Hum Bhaini Ji Pooja Raur Kaini Ji
Hathwa Me Leke Aarti Ke Thaali
Ki Chala Bhauji Haali Haali
Suruj Dekhaihe Laali
Ki Chala Dhani Haali Haali
Suruj Dekhaihe Laali

पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स

Jai Chhathi Maiya

हमें उम्मीद है की छठ माता के भक्तो को यह आर्टिकल “जय छठी मैया सोनू निगम & पवन सिंह लिरिक्स | Jai Chhathi Maiya (Sonu Nigam & Pawan Singh) Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “Jai Chhathi Maiya” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment