पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स | Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet

छठ मैया का भजन “पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स | Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet” कविता पौडवाल जी के द्वारा गाया हुआ है। छठ मैया का भजन, वीडियो और लिरिक्स दिया गया है।


पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स

पटना के हाट पर नरियर
नरियर किनबे जरूर
नरियर किनबे जरूर
हाजीपुर केरवा बेसहके
अरघ देबे जरूर
अरघ देबे जरूर
आदित्य मनाय छठ करबे
वर मँगबे जरूर
वर मँगबे जरूर

छठ मैया के पॉपुलर गीत लिरिक्स

पांच पुत्र अन्न धन्न लक्ष्मी
लक्ष्मी मँगबे जरूर
लक्ष्मी मँगबे जरूर
पान सोपाड़ी कचवनिया
छठ पूजबे जरूर
छठ पूजबे जरूर
हियवा के करबो रे कंचन
वर मँगबे जरूर
वर मँगबे जरूर

पुआ पकवान कचवनिये
सूपवा भरबे जरूर
सूपवा भरबे जरूर
फल फूल भरबे दउरिया
सेनूरा टिकबे जरूर
सेनूरा टिकबे जरूर
पटना के हाट पर नरियर
नरियर किनबे जरूर
छठ करबे जरूर
नरियर किनबे जरूर
छठ करबे जरूर
नरियर किनबे जरूर
छठ करबे जरूर

काँच ही बाँस के बहंगिया छठ गीत लिरिक्स


Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet

Patna Ke Haat Par Nariyar
Nariyal Kinabe Jarur
Nariyal Kinabe Jarur
Hazipur Kerwa Besahake
Aragh Debe Jarur
Aragh Debe Jarur
Aditya Manay Chhath Karbe
Var Mangbe Jarur
Var Mangbe Jarur

काठ के कोठरिया हो दीनानाथ लिरिक्स

Panch Putra Ann Dhann Lakshmi
Lakshmi Mangbe Jarur
Lakshmi Mangbe Jarur
Paan Sopadi Kachwaniya
Chhath Pujabe Jaroor
Chhath Pujabe Jaroor
Hiyawa Ke Karabo Re Kanchan
Bar Mangbe Jarur
Bar Mangbe Jarur

Puwa Pakwan Kachwaniye
Supwa Bharbe Jarur
Supwa Bharbe Jarur
Phal Phool Bharabe Dauriya
Senura Tikabe Jaroor
Senura Tikabe Jaroor
Patna Ke Haat Par Nariyar
Nariyal Kinbe Jarur
Chhath Karbe Jarur
Nariyar Kinbe Jarur
Chhath Karbe Jarur
Nariyar Kinbe Jarur
Chhat Karbe Jarur

हो दीनानाथ छठ गीत लिरिक्स

Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet


हमें उम्मीद है की छठ माता के भक्तो को यह आर्टिकल “पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स | Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। ” Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet ” के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

2 thoughts on “पटना के हाट पर नरियर छठ गीत लिरिक्स | Patna Ke Haat Par Nariyar Chhath Geet”

Leave a Comment