shri shiv stuti Header

मोहे होरी में कर गयो तंग लिरिक्स | Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics

कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “मोहे होरी में कर गयो तंग लिरिक्स | Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics” चित्र विचित्र जी महाराज के द्वारा गाया हुआ है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है।


मोहे होरी में कर गयो तंग लिरिक्स

के फागुण महीना लागत ही,
हिया मोरा उमंग में,
होरी खेले सांवरा,
श्री राधा जी के संग में

मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी,
माने ना मेरी, माने ना मेरी,
मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी।

ग्वाल बालन संग घेर लई मोहे,
एकली जान के,
भर भर मारे रंग पिचकारी मेरे,
सन्मुख तान के,
या ने ऐसो, या ने ऐसो,
या ने ऐसो मचायो हुड़दंग,
ये रसिया माने ना मेरी,
मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी।

जित जाऊँ मेरे पीछे डोले,
जान जान के अटके,
ना माने होरी में कहूं की ये तो,
गलिन गलिन में मटके,
ना ऐ होरी, ना ऐ होरी,
ना ऐ होरी खेलन को ढंग,
ये रसिया माने ना मेरी,
मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी।

रंग बिरंगे चित्र विचित्र,
बनाए दिए होली में,
पिचकारी में रंग रीत गयो,
भर ले कमोरी ते,
पागल ने पागल ने,
पागल ने छनाय दई भंग,
ये रसिया माने ना मेरी,
मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी।

मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी,
माने ना मेरी, माने ना मेरी,
मोहे होरी में कर गयो तंग,
ये रसिया माने ना मेरी।


Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics

Ke Falgun Mahina Laagat Hi,
Hiya Mora Umang Me,
Hori Khele Sanwara,
Shri Radha Ji Ke Sang Me ।।

Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri,
Mane Na Meri Mane Na Meri,
Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri ।।

Gwaal Balan Sang Gher Lai Mohe,
Ekali Jaan Ke,
Bhar Bhar Mare Rang Pichkari Mere,
Sanmukh Taan Ke,
Ya Ne Aiso Ya Ne Aiso,
Ya Ne Aiso Machayo Huddang,
Ye Rasiya Mane Na Meri,
Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri ।।

Jeet Jaau Mere Piche Dole,
Jaan Jaan Ke Atake,
Na Mane Hori Me Kahi Ki Ye To,
Galin Galin Me Matake,
Na Ae Hori Na Ae Hori,
Na Ae Hori Khelan Ko Dhang,
Ye Rasiya Mane Na Meri,
Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri ।।

Rang Birange Chitra Vichitra,
Banaye Diye Holi Me,
Pichkari Me Rang Reet Gayo,
Bhar Le Kamori Te,
Pagal Ne Paagal Ne,
Paagal Ne Chhanay Dai Bhang,
Ye Rasiya Mane Na Meri,
Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri ।।

Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri,
Mane Na Meri Mane Na Meri,
Mohe Hori Me Kar Gayo Tang,
Ye Rasiya Mane Na Meri ।।

Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics

Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics PDF


हमें उम्मीद है की श्री कृष्ण के भक्तो को यह आर्टिकल “मोहे होरी में कर गयो तंग लिरिक्स | Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Mohe Hori Me Kar Gayo Tang Lyrics” भजन के आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio

Leave a Comment