कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज लिरिक्स | Mari Hundi Swikaro Maharaj Re Lyrics” जया किशोरी जी के द्वारा गाया हुआ है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है।
म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज लिरिक्स
म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज रै सांवरा गिरधारी
म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज रै सांवरा गिरधारी
म्हानें एक छै थारों आधार रै सांवरा गिरधारी
म्हारी हुण्डी स्वीकारों महाराज रै सांवरा गिरधारी।
राखी पत प्रहलाद की धर नरसिंह अवतार
खम्भ फाड़ प्रकट भए तारियो
भूमि को सारो भार रै सांवरा गिरधारी
म्हारी हुण्डी स्वीकारों महाराज रै
सांवरा गिरधारी।
पूँजी गोपी चंदन मेरो तुलसी सोने रो हार
साँचा गहना साँवरा म्हारी दौलत छै
झांझ खडताल रै सांवरा गिरधारी
म्हारी हुण्डी स्वीकारों महाराज रै
सांवरा गिरधारी।
राणा जी ने विष दियो छल मीरा रे साथ
प्याला विष अमृत भयो
राखि भक्ता की जाती लाज रै
सांवरा गिरधारी
म्हारी हुण्डी स्वीकारों महाराज रै
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज रै सांवरा गिरधारी
म्हानें एक छै थारों आधार रै सांवरा गिरधारी
म्हारी हुण्डी स्वीकारों महाराज रै सांवरा गिरधारी।
Mari Hundi Swikaro Maharaj Re Lyrics
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Mhane Ek Chhai Tharo Aadhar Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Rakhi Pat Prahalad Ki
Dhar Narasinh Avatar
Khambh Phaad Prakat Bheye
Tariyo Bhumi Ko Saro Bhaar Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Punji Gopi Chandan Mero
Tulasi Sone Ro Har
Sancha Gahana Sanwara
Mhari Daulat Chhai
Jhaanjh Kadataal Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Rana Ji Ne Vish Diyo
Chhal Mira Re Saath
Pyala Vish Amrt Bhayo
Rakhi Bhakta Ki Jaati Laaj Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
Mhane Ek Chhai Tharo Aadhar Re
Sanwara Giradhari
Mhari Hundi Swikaro Maharaj Re
Sanwara Giradhari
हमें उम्मीद है की श्री कृष्ण के भक्तो को यह आर्टिकल “म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज लिरिक्स | Mari Hundi Swikaro Maharaj Re Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Mari Hundi Swikaro Maharaj Re Lyrics” भजन के आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।
सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।