shri shiv stuti Header

घटवा के आरी आरी लिरिक्स | Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics

छठ मैया का भजन “घटवा के आरी आरी लिरिक्स | Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics” अनुराधा पौडवाल जी के द्वारा गाया हुआ है। छठ मैया का भजन, वीडियो और लिरिक्स दिया गया है।


घटवा के आरी आरी लिरिक्स

घटवा के आरी आरी
रोपब केरवा
बोअब निम्बुआ
सुगवा के झुण्ड मेड़राये
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !
घोड़वा चढ़ल पाई
आवेले सेवक रामा
गंगा माई धीर धरs
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !
घटवा के आरी आरी
बोअब नारियल
बोअब ऊँखिया
मृगा चरी चुरी जाये
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !

हथिया चढ़ल अईले
सेवक रामा
मारले धनुष से हो
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !
घटवा के तीरे तीरे
रोपली मये पनवा
बोवनी सुपरिया
तोहर करब सेवा पान
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !
तोहरो सेवा से
सुफल मोरा होईहे
व्रत हम करब हर साल
हे छठ मईया !
हे छठ मईया !
हे छठ मईया
हे छठ मईया
हे छठी मईया !
हे छठी मईया !
हे छठी मईया
हे छठी मईया


Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics

Ghatva Ke Aari Aari
Ropab Kerwa
Boab Nimbua
Sugwa Ke Jhund Medsaye
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Ghodwa Chadhal Paai
Aavaile Sevak Rama
Ganga Maai Dheer Dhar
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Ghatwa Ke Aari Aari
Boab Nariyal
Boab Nariyal
Mriga Chari Chari Jaye
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya

Hathiya Chadhal Aaile
Sevaka Rama
Maarle Dhanush Se Ho
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Ghatva Ke Teere Teere
Ropli Maye Panwa
Bovani Supariya
Tohar Karab Seva Paan
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Tohro Seva Se
Suphal Mora Hoi Hey
Vrat Hum Karab Har Saal

Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya
Hey Chhath Maiya

Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics

Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics PDF


हमें उम्मीद है की छठ माता के भक्तो को यह आर्टिकल “घटवा के आरी आरी लिरिक्स | Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “Ghatwa Ke Aari Aari Lyrics” आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment