shri shiv stuti Header

मैं के बोलू बालाजी लिरिक्स | Me Ke Bolu Balaji Lyrics

पवन पुत्र हनुमान जी का अति पावन भजन “मैं के बोलू बालाजी लिरिक्स | Me Ke Bolu Balaji Lyrics” – कुमार ऋषि जी के द्वारा गाया गया है। इस भजन में श्रीराम के सबसे बड़े भक्त हनुमान जी की राम भक्ति बताया गया है।


मैं के बोलू बालाजी लिरिक्स

मैं के बोलूं बालाजी,
तने सब बातां का बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

मेरे अगर पडोसी सारे,
तने उनका काम बनाया से,
किसी ने काठ ली कोठी,
किसी ने महल बनाया से,
तन्ने यो के हाल बनाया मेरा,
दो कमरा का डेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

तू दोनों हाथ लुटावे,
तेरे घणे खजाने भरे पड़े,
हम रोटी पूरी करते,
और कमा कमा कर मरे पड़े,
छप्पन करोड़ का बम्पर खुल जा,
इतना माल वो तेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

मेरा सपना पूरा होगा,
ना छोड़ी मन्ने आस अभी,
तू सुनेगा विनती मेरी,
यो पक्का है विश्वास अभी,
देर सही अंधेर नहीं,
या मांने इतना बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

मैं के बोलूं बालाजी,
तने सब बातां का बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।


Me Ke Bolu Balaji Lyrics

Me Ke Bolu Balaji
Tanne Sab Banta Ka Bera Se
Pichle Saal Ghane Taare
Par Eb Ke Nambar Mera Se

Mere Agar Padosi Saare
Tane Unka Kaam Banaya Se
Kisi Ne Kaath Li Kothi
Kisi Ne Mahal Banaya Se
Tanne Yo Ke Haal Banaya Mera
Do Kamra Ka Dera Se
Pichle Saal Ghane Taare
Par Eb Ke Nambar Mera Se

Tu Dono Haath Lutave
Tere Ghane Khajane Bhare Pade
Hum Roti Puri Karte
Aur Kama Kama Kar Mare Pade
Chhapan Karod Ka Bampar Khul Ja
Itna Maal Wo Tera Se
Pichle Saal Ghane Taare
Par Eb Ke Nambar Mera Se

Mera Sapna Pura Hoga
Na Chhodi Manne Aas Abhi
Tu Sunega Vinti Meri
Yo Pakka Hai Vishvas Abhi
Der Sahi Andher Nahi
Ya Maane Itna Bera Se
Pichle Saal Ghane Taare
Par Eb Ke Nambar Mera Se

Me Ke Bolu Balaji
Tanne Sab Banta Ka Bera Se
Pichle Saal Ghane Taare
Par Eb Ke Nambar Mera Se

Main Ke Bolu Balaji Lyrics

Me Ke Bolu Balaji Lyrics
Mai Ke Bolu Balaji Lyrics

हमें उम्मीद है की श्री राम के भक्त हनुमान जी ये भजन का यह आर्टिकल “मैं के बोलू बालाजी लिरिक्स | Me Ke Bolu Balaji Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “ Me Ke Bolu Balaji Lyrics ” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment