साई बाबा का भजन “गोविंद चले चरावन धेनु लिरिक्स | Govind Chale Charaavan Dhenu Lyrics” भजन गोविन्द स्वामी जी के द्वारा रचित है। साई बाबा अपने भक्तो पर हमेसा कृपा बनाये रखते है।
गोविंद चले चरावन धेनु लिरिक्स
गोविंद चले चरावन धेनु ।
गृह गृह तें लरिका सब टेरे
शृंगी मधुर बजाई बेनु ॥
सुरभी संग सोभित द्वै भैया
लटकत चलत नचावत नेंन ।
गोप वधू देखन सब निकसीं
कियो संकेत बताई सेंन ॥
ब्रजपति जब तें बन पाउँ धारे
न परत ब्रजजन पल री चैन ।
तजि गृह काज विकली सी डोलत
दिन अरि जाए हो एक बैन ।
जसोमति पाक परोसि कहति सखि
तूं ले जाउ बेगि इह देंन ।
गोविंद लिए बिरहनी दौरी,
तलफत जैसे जल बिनु मेंन ॥
गोविंद चले चरावन धेनु ।
गृह गृह तें लरिका सब टेरे
शृंगी मधुर बजाई बेनु ॥
Govind Chale Charaavan Dhenu Lyrics
Govind Chale Charaavan Dhenu ।
Grh Grh Ten Larika Sab Tere
Shrngi Madhur Bajai Benu ॥
Surbhi Sang Sobhit Dvai Bhaiya
Latkat Chalat Nachaavat Nenn ।
Gop Vadhu Dekhan Sab Nikaseen
Kiyo Sanket Batai Senn ॥
Brajpati Jab Ten Ban Paun Dhaare
Na Parat Brajajan Pal Ri Chain ।
Taji Grh Kaaj Vikali Si Dolat
Din Ari Jaye Ho Ek Bain ।
Jasomati Paak Parosi Kahati Sakhi
Tun Le Jau Begi Yeh Denn ।
Govind Liye Birhani Dauri,
Talphat Jaise Jal Binu Menn ॥
Govind Chale Charaavan Dhenu ।
Grh Grh Ten Larika Sab Tere
Shrngi Madhur Bajai Benu ॥
हमें उम्मीद है की साई बाबा के भक्तो को यह आर्टिकल “गोविंद चले चरावन धेनु लिरिक्स | Govind Chale Charaavan Dhenu Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Govind Chale Charaavan Dhenu Lyrics” के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।
सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।