भजमन राम चरण सुखदाई लिरिक्स | Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics

मर्यादा पुरषोत्तम श्री राम का अति पावन भजन “भजमन राम चरण सुखदाई लिरिक्स | Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics” – प्रेम प्रकाश दुबे जी के द्वारा गाया गया है। इस भजन में राम भक्ति की महिमा का बखान किया गया है।


भजमन राम चरण सुखदाई लिरिक्स

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥
जिहि चरननसे निकसी सुरसरि
संकर जटा समाई ।
जटासंकरी नाम परयो है
त्रिभुवन तारन आई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥

जिन चरननकी चरनपादुका
भरत रह्यो लव लाई ।
सोइ चरन केवट धोइ लीने
तब हरि नाव चलाई/चढ़ाई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥

सोइ चरन संत जन सेवत
सदा रहत सुखदाई ।
सोइ चरन गौतमऋषि-नारी
परसि परमपद पाई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥

दंडकबन प्रभु पावन कीन्हो
ऋषियन त्रास मिटाई ।
सोई प्रभु त्रिलोकके स्वामी
कनक मृगा सँग धाई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥

कपि सुग्रीव बंधु भय-ब्याकुल
तिन जय छत्र फिराई/धराई ।
रिपु को अनुज बिभीषन निसिचर
परसत लंका पाई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥

सिव सनकादिक अरु ब्रह्मादिक
सेष सहस मुख गाई ।
तुलसीदास मारुत-सुतकी प्रभु
निज मुख करत बड़ाई ॥

भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई ॥


Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics

Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics

Jihi Charananse Nikasi Sursari Sankar Jata Samai ।
Jatasankari Naam Parayo Hai, Tribhuvan Taran Aai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Jin Charananki Charanpaduka Bharat Rahyo Lav Lai ।
Soi Charan Kevat Dhoi Leene Tab Hari Naav Chalai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Soi Charan Sant Jan Sevat Sada Rahat Sukhdai ।
Soi Charan Gautamrishi-nari Parsi Parampad Pai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Dandakaban Prabhu Pawan Keenho Rishiyan Traas Mitai ।
Soi Prabhu Trilokake Swami Kanak Mriga Sang Dhai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Kapi Sugreev Bandhu Bhay-byakul Tin Jay Chhatr Phirai ।
Ripu Ko Anuj Bibhishan Nisichar Parsat Lanka Pai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Siv Sanakadik Aru Brahmadik Sesh Sahas Mukh Gai ।
Tulsidaas Marut-sutaki Prabhu Nij Mukh Karat Badai ॥
॥ Bhajman Ram Charan Sukhdayi… ॥

Bhajman Ram Charan Sukhdayi,
Bhajman Ram Charan Sukhdayi ॥


हमें उम्मीद है की श्री राम के भक्तो को यह आर्टिकल “भजमन राम चरण सुखदाई लिरिक्स | Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। ‘ Bhajman Ram Charan Sukhdayi Lyrics ‘ भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here