ना धन दौलत मैं माँगू ना ही वोट बालाजी लिरिक्स | Na Dhan Doulat Main Mangu Na Voot Lyrics

पवन पुत्र हनुमान जी का अति पावन भजन “ना धन दौलत मैं माँगू ना ही वोट बालाजी लिरिक्स | Na Dhan Doulat Main Mangu Na Voot Naav Chali Lyrics” – मोना मेहता जी के द्वारा गाया गया है। इस भजन में श्रीराम के सबसे बड़े भक्त हनुमान जी की राम भक्ति बताया गया है।


ना धन दौलत मैं माँगू ना ही वोट बालाजी लिरिक्स

ना धन दौलत मैं माँगू,
ना ही वोट बाला जी ।
बस थारे नाम की चाहिए,
मन्ने सपोर्ट बाला जी ।।

बस थारे नाम की चाहिए ।
मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।

अपने दिल की बात बताऊँ,
सुण ले बाबा सारी ।
तेरे भगत ने खुश राखण की,
तेरी जिम्मेदारी ।।

साँच बताऊं बहुत सही,
मन्ने चोट बाला जी ।
बस थारे नाम की चाहिए,
मन्ने सपोर्ट बाला जी ।।

बस थारे नाम की चाहिए ।
मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।

कोठी बंगले माल खजाना,
ना कुछ काम का ।
मन्ने सहारा चाहिये बाबा,
तेरे नाम का ।।

अरे मेरी बात ने कर ले,
अब नोट बाला जी ।
बस थारे नाम की चाहिए,
मन्ने सपोर्ट बाला जी ।।

बस थारे नाम की चाहिए ।
मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।

भीम सैन कहे तेरा मेरा,
कितना मेल पुराना ।
मैं तेरे दर तू मेरे घर,
लगा रहे आना जाना ।।

तेरे हाथ मेरी ज़िंदगी का,
रिमोट बाला जी ।
बस थारे नाम की चाहिए,
मन्ने सपोर्ट बाला जी ।।

बस थारे नाम की चाहिए ।
मन्ने सपोर्ट बालाजी ।।


Na Dhan Doulat Main Mangu Na Voot Lyrics

Na Dhan Doulat Main Mangu,
Na Voot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Bas Thaare Naam Ki Chaahie ।
Manne Saport Baalaaji ।।

Apane Dil Ki Baat Bataun,
Sun Le Baaba Saari ।
Tere Bhagat Ne Khush Raakhan Ki,
Teri Jimmedaari ।।

Saanch Bataun Bahut Sahi,
Manne Chot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Bas Thaare Naam Ki Chaahie
Manne Saport Baalaaji ।।

Kothi Bangale Maal Khajaana,
Na Kuchh Kaam Ka ।
Manne Sahaara Chaahiye Baaba,
Tere Naam Ka ।।

Are Meri Baat Ne Kar Le,
Ab Not Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Bas Thaare Naam Ki Chaahie ।
Manne Saport Baalaaji ।।

Bhim Sain Kahe Tera Mera,
Kitana Mel Puraana ।
Main Tere Dar Tu Mere Ghar,
Laga Rahe Aana Jaana ।।

Tere Haath Meri Zindagi Ka,
Rimot Baala Ji ।
Bas Thaare Naam Ki Chaahie,
Manne Saport Baala Ji ।।

Bas Thaare Naam Ki Chaahie ।
Manne Saport Baalaaji ।।


हमें उम्मीद है की श्री राम के भक्त हनुमान जी ये भजन का यह आर्टिकल “ना धन दौलत मैं माँगू ना ही वोट बालाजी लिरिक्स | Na Dhan Doulat Main Mangu Na Voot Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “Na Dhan Doulat Main Mangu Na Voot Lyrics” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment

आरती : जय अम्बे गौरी मैया जय श्यामा गौरी