छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल लिरिक्स | Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics

कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल लिरिक्स | Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics” नवीन त्रिपाठी, कविता राम जी के द्वारा गाया हुआ है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है।


Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

आगे आगे गैया पीछे पीछे ग्वाल
बीच में मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

कारी कारी गैया गोरे गोरे ग्वाल
श्याम वरण मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

घास खाए गैया दूध पीवे ग्वाल
माखन खावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी लकुटी छोले छोटे हाथ
बंसी बजावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी सखियाँ मधुबन बाग
रास राचावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल


Chhoti Chhoti Gaiya Chhote Chhote Gwal Lyrics In English

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Aage Aage Gaiya Pichhe Pichhe Gawal
Bich Mein Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Kaari Kaari Gaiya Gore Gore Gawal
Shyam Varan Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Ghaas Khaye Gaiya Doodh Pive Gawal
Makhan Khave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Lakuti Chhole Chhote Hath
Bansi Bajave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Sakhiyan Madhuban Baag
Raas Rachave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics

हमें उम्मीद है की श्री कृष्ण के भक्तो को यह आर्टिकल “छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल लिरिक्स | Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal Lyrics” भजन के आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment