बेटा श्रवण पानी तो पीला भजन | Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics

भजन “बेटा श्रवण पानी तो पीला भजन | Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics” प्रकाश माली जी का गाया हुआ भजन है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है।


बेटा श्रवण पानी तो पीला भजन

बेटा श्रवण पाणीड़ो पिलाय,
वन में बेटा प्यास लगी।

आला लीला बांस कटाया,
कावड़ ली रे बनाय।
मात पिता ने माय बिठाया,
तीर्थ करवा ने जाय।
बेटा श्रवण।

ना कोई है कुआ बावड़ी,
ना कोई समंद तलाव।
तब श्रवण ने मन में सोची,
कहा जल पाउ मारी माई।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

ऊचा निचा कदम के ऊपर,
बगुला उड़ उड़ जाय।
तब सरवन ने मन में धारी,
अब जल पाउ मारी माई।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

ले जारी अब श्रवण चाल्यो,
गयो शरवर रे पास।
जाय नीर जकोरियो रे,
दशरत मारियो शक्ति बाण।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

दशरत वहा से चालियो रे,
आयो श्रवण रे पास।
है विधाता क्या कर डाला,
मारियो भांजा रे बाण।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

मरतो श्रवण बोलियों रे,
सुण मामा मारी बात।
अँधा है मारा मात पिता जी,
वाने पाणीड़ो पिलाये।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

ले जारी अब दशरत चाल्यो,
गयो कावड़ रे पास।
ठंडो जल भर लायो जारी,
अब जल पियो मारी माई।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण।

नहीं श्रवण की बोली कहिजे,
नहीं श्रवण की चाल।
मात पिता तो स्वर्ग सिधारिया,
दशरत ने दिनों वठे श्राप।
वन में बेटा प्यास लगी।
बेटा श्रवण पाणीड़ो पिलाय,
वन में बेटा प्यास लगी।


Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics

Beta Sarwan Pani To Pila,
Van Mein Beta Pyaas Lagee.

Aala Leela Baans Kataaya,
Kaavad Lee Re Banaay.
Maat Pita Ne Maay Bithaaya,
Teerth Karava Ne Jaay.
Beta Sarwan.

Na Koee Hai Kua Baavadee,
Na Koee Samand Talaav.
Tab Sarwan Ne Man Mein Sochee,
Kaha Jal Pau Maaree Maee.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Oocha Nicha Kadam Ke Oopar,
Bagula Ud Ud Jaay.
Tab Saravan Ne Man Mein Dhaaree,
Ab Jal Pau Maaree Maee.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Le Jaaree Ab Sarwan Chaalyo,
Gayo Sharavar Re Paas.
Jaay Neer Jakoriyo Re,
Dasharat Maariyo Shakti Baan.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Dasharat Vaha Se Chaaliyo Re,
Aayo Sarwan Re Paas.
Hai Vidhaata Kya Kar Daala,
Maariyo Bhaanja Re Baan.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Marato Sarwan Boliyon Re,
Sun Maama Maaree Baat.
Andha Hai Maara Maat Pita Jee,
Vaane Paaneedo Pilaaye.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Le Jaaree Ab Dasharat Chaalyo,
Gayo Kaavad Re Paas.
Thando Jal Bhar Laayo Jaaree,
Ab Jal Piyo Maaree Maee.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan.

Nahin Sarwan Kee Bolee Kahije,
Nahin Sarwan Kee Chaal.
Maat Pita To Svarg Sidhaariya,
Dasharat Ne Dinon Vathe Shraap.
Van Mein Beta Pyaas Lagee.
Beta Sarwan Paaneedo Pilaay,
Van Mein Beta Pyaas Lagee.

Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics

हमें उम्मीद है की भक्तो को यह आर्टिकल “बेटा श्रवण पानी तो पीला भजन | Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “ Beta Sarwan Pani To Pila Lyrics ” भजन के आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here