बाबा थारी चाकरी में घणो मजो आवे लिरिक्स | Baba Thari Chakari Me Ghano Majo Aawe Lyrics

कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “बाबा थारी चाकरी में घणो मजो आवे लिरिक्स | Baba Thari Chakari Me Ghano Majo Aawe Lyrics” सोनू शर्मा जी का गाया हुआ है। इस भजन में बनवारी से प्रार्थना की गयी है की हमे अपनी शरण में लेलो और हमे कृतघ्न करदो।

https://youtube.com/watch?v=4W91pTsUX1Q

बाबा थारी चाकरी में घणो मजो आवे लिरिक्स

बाबा थारी चाकरी में घणो मजा आवे,
जब जब थारा करा दर्शन हिवड़ो भर आवे ।
बाबा थारी चाकरी में घणो मजा आवे,
जब जब थारा करा दर्शन हिवड़ो भर आवे ।।

रूप सलोना तेरा मन हर छावे,
तिरछी नजर से बाबा तीर चलावे ।
अद्भुत है शृंगार म्हारे मन को लुभावे,
जब जब थारा करा दर्शन हिवड़ो भर आवे ।।

दुनिया करे क्या जाने हम को ईशारा,
सांवरे दिखा दो अब तो हम को किनारा ।
तेरी दया से बाबा म्हारा संकट कट जावे,
जब जब थारा करा दर्शन हिवड़ो भर आवे ।।

फागुन का मेला देखो लागे है भारी,
दर्शन को आते देखो लाखो नर नारी ।
गोरव थाणे बाबा भजनों सु रिजावे,
जब जब थारा करा दर्शन हिवड़ो भर आवे ।।


Baba Thari Chakari Me Ghano Majo Aawe Lyrics

Baba Thari Chakari Me Dhano Mja Aawe,
Jab Jab Thara Kara Darshan Hivdo Bhar Aave ।
Baba Thari Chakari Me Dhano Mja Aawe,
Jab Jab Thara Kara Darshan Hivdo Bhar Aave ।।

Roop Salona Tera Man Har Chhave,
Tirchi Najar Se Baba Teer Chalave ।
Adbudh Hai Shingaar Mhare Man Ko Lubhave,
Jab Jab Thara Kara Darshan Hivdo Bhar Aave ।।

Duniya Kare Ky Jane Humko Ishara,
Sanwae Dikha Do Ab To Hum Ko Kinara ।
Teri Daya Se Baba Mahara Samkat Kat Jaave,
Jab Jab Thara Kara Darshan Hivdo Bhar Aave ।।

Fagun Ka Mela Dekho Laage Hai Bhari,
Darshan Ko Aate Dekha Lakho Nar Naari ।
Gorav Thane Baba Bhajno Su Rijhave,
Jab Jab Thara Kara Darshan Hivdo Bhar Aave ।।

Baba Thari Chakari Me Dhano Mja Aawe Lyrics

हमें उम्मीद है की श्री कृष्ण के भक्तो को यह आर्टिकल “बाबा थारी चाकरी में घणो मजो आवे लिरिक्स | Baba Thari Chakari Me Ghano Majo Aawe Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Baba Thari Chakari Me Ghano Majo Aawe Lyrics” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment

आरती : जय अम्बे गौरी