shri shiv stuti Header

बाबो म्हाने भोलाय गयो लिरिक्स | Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics

श्याम बाबा का एक अद्बुध भजन “बाबो म्हाने भोलाय गयो लिरिक्स | Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics” जया किशोरी जी के द्वारा गाया हुआ है। इनकी भक्ति से श्याम जी की कृपा बनी रहती है। बाबा श्याम अपने भक्तो पर अपना आशीर्वाद बनाये रखते है।


बाबो म्हाने भोलाय गयो लिरिक्स

बाबो म्हाने भोलाय गयो पूजा, गांव गयो दूजा
जीमो जी कांइ आंट जी
करमा म्हारो नाम योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

बाबो म्हाने भोलाय गयो पूजा, गांव गयो दूजा
जीमो जी कांइ आंट जी
करमा म्हारो नाम योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

उठ सी में स्नान मैंने कीनो
खोल मिन्दर गुहारो दिनो
ल्याई धोलकी गाय को दूध
उठोजी थेतो मुंडो धोयकर पीलो

जीमो जीमो खिचड़ो आज, घी की तो कांई बात
कड्डी तो घालूं छाछ की
करमा म्हारो नाम योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

काल थारे तांई सीरो बनाऊँ
पानी मिठोड़े कुएं रो लाऊँ
मूंगा री दाल जम घी की नाल
थाने छोटा छोटा फलका जिमाऊँ

प्रभु भावे सोही ले लीजो, सरम मत कीजो
कमी ना कोई बात की
करमा म्हारो नाम, योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

और कांई थारा हुकम बजाऊं
थे जिम लियो तो मैं भी रोटी खाऊं
धाबलियो रो पर्दो लगाऊं जी
मैं तो पुठ फेर बैठ जाऊं

प्रभु रुच रुच भोग लगावे,
देखती जावे सूरतीया श्याम की
करमा म्हारो नाम, योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

प्रभु और थारे तांई कांई लाऊँ
थे जीम लियतो मैं भी चरू कराऊं
काल जिमनने बेगा आईजो जी
थाने डोबा की राबड़ी जिमाऊं

करमा बोले आज मैं जाऊं काल बेगी आऊ
बात बड़ी प्रेम की
करमा म्हारो नाम, योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की

बाबो म्हाने भोलाय गयो पूजा, गांव गयो दूजा
जीमों जी कांई आंट जी
करमा म्हारो नाम, योहिछे म्हारो गांव
मैं बेटी जाट की


Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics

Babo Mhane Bholay Gayo Pooja
Ganv Gayo Dooja
Jeemo Ji Kani Aant Ji
Karama Mharo Nam
Yohichhe Mharo Ganv
Main Beti Jaat Ki

Uth Si Mein Snan Mainne Kino
Khol Mindar Guharo Dino
Layai Dholaki Gay Ko Doodh
Uthoji Theto Mundo Dhoyakar Peelo

Jimo Jimo Khichado Aaj
Ghee Ki To Kayi Baat
Kaddi To Ghaloon Chhachh Ki
Karama Mharo Naam
Yohichhe Mharo Gaanv
Main Beti Jaat Ki

Kal Thare Tani Seero Banau
Pani Mithode Kuen Ro Lau
Munga Ri Dal Jam Ghee Ki Naal
Thane Chhota Chhota Phalaka Jimau

Prabhu Bhave Sohi Le Leejo
Saram Mat Kijo
Kami Na Koi Bat Ki
Karama Mharo Naam
Yohichhe Mharo Gaanv
Main Beti Jaat Ki

Aur Kani Thara Hukam Bajau
The Jim Liyo To Main Bhi Roti Khau
Dhabaliyo Ro Pardo Lagau Ji
Main To Puth Pher Baith Jau

Prabhu Ruch Ruch Bhog Lagave
Dekhati Jave Surataya Shyam Ki
Karama Mharo Naam
Yohichhe Mharo Gaanv
Main Beti Jaat Ki

Prabhu Aur Thare Tani Kani Lau
The Jeem Liyato Main Bhi Charu Karau
Kaal Jimnane Bega Aaijo Ji
Thane Doba Ki Rabadi Jimaau

Babo Mhane Bholay Gayo Pooja
Ganv Gayo Dooja
Jeemo Ji Kani Aant Ji
Karama Mharo Nam
Yohichhe Mharo Ganv
Main Beti Jaat Ki

Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics

Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics
Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics

हमें उम्मीद है की श्याम जी के भक्तो को यह आर्टिकल “बाबो म्हाने भोलाय गयो लिरिक्स | Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics” + Video +Audio बहुत पसंद आया होगा। “Babo Mhane Bhulaya Gayo Lyrics” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये। आप अपनी फरमाइश भी हमे कमेंट करके बता सकते है। हम वो भजन, आरती आदि जल्द से जल्द लाने को कोशिश करेंगे।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment