मेंहदीपुर ने छोड़ तेरे दरबार में खड़्या लिरिक्स | Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics

पवन पुत्र हनुमान जी का अति पावन भजन “मेंहदीपुर ने छोड़ तेरे दरबार में खड़्या लिरिक्स | Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics” – मुकेश शर्मा जी के द्वारा गाया गया है। इस भजन में श्रीराम के सबसे बड़े भक्त हनुमान जी की राम भक्ति बताया गया है।


मेंहदीपुर ने छोड़ तेरे दरबार में खड़्या लिरिक्स

बोल भक्त बोल,
तन्नै क्यूँकर याद करया ।
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या ।।

कुणसा रोग तन्नै कटवाणा,
किस बैरी का सिर फड़वाना ।
लाल लंगोटा मेरा वार के,
ज्योत पै धरया ।।

मेंहदीपुर ने छोड़ ।
तेरे दरबार मैं खड़या ।।

दो लाड़्ड़ू तन्नै धरे वार कै,
सारा संकट लेज्या तार कै ।
तेरी भक्ति ने देख देख कै,
मेरे जोश सा भरया ।।

मेंहदीपुर ने छोड़ ।
तेरे दरबार में खड़्या ।।

तन्नै बुलाया आणा पड़ग्या,
भक्त का प्रेम निभाणा पड़ग्या ।
किसे बात तै मत डर बेटा,
रखवाला सूं तेरा ।।

मेंहदीपुर ने छोड़ ।
तेरे दरबार में खड़्या ।।

अशोक भक्त तेरी भक्ति देखी,
याद करण की उक्ति देखी ।
मुकेश शर्मा उरलाणिए तेरा,
रहग्या बाग हरया ।।

मेंहदीपुर ने छोड़ ।
तेरे दरबार में खड़्या ।।

बोल भक्त बोल,
तन्नै क्युकर याद करया ।
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या ।।


Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics

Bol Bhakt Bol,
Tanne Kyunkar Yaad Karaya ।
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darbaar Me Khadya ।।

Kunsa Rog Tanne Katvaana,
Kis Bairi Ka Sir Phadvaana ।
Laal Langota Mera Vaar Ke,
Jyot Pai Dharaya ।।

Menhadipur Ne Chhod ।
Tere Darbaar Ma Khadya ।।

Do Laddu Tanne Dhare Vaar Kai,
Sara Sankat Lejya Taar Kai ।
Teri Bhakti Ne Dekh Dekh Kai,
Mere Josh Sa Bharya ।।

Menhadipur Ne Chhod ।
Tere Darbaar Me Khadya ।।

Tanne Bulaya Aana Padgya,
Bhakt Ka Prem Nibhaana Padagya ।
Kise Baat Tai Mat Dar Beta,
Rakhvala Sun Tera ।।

Mehandipur Ne Chhod ।
Tere Darbaar Me Khadya ।।

Ashok Bhakt Teri Bhakti Dekhi,
Yaad Karan Ki Ukti Dekhi ।
Mukesh Sharma Uralaanie Tera,
Rahagya Baag Haraya ।।

Menhadipur Ne Chhod ।
Tere Darbaar Me Khadya ।।

Bol Bhakt Bol,
Tanne Kyukar Yaad Karya ।
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darbaar Me Khadya ।।

Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics

हमें उम्मीद है की श्री राम के भक्त हनुमान जी ये भजन का यह आर्टिकल “मेंहदीपुर ने छोड़ तेरे दरबार में खड़्या लिरिक्स | Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics” + Video + Audio बहुत पसंद आया होगा। “ Mehandipur Ne Chhod Tere Darbaar Me Khadya Lyrics” भजन के बारे में आपके क्या विचार है वो हमे कमेंट करके अवश्य बताये।

सभी प्रकार के भजनो के lyrics + Video + Audio + PDF के लिए AllBhajanLyrics.com पर visit करे।

Leave a Comment

आरती : जय अम्बे गौरी